IX Cursa per l’Alzheimer 2019

Fecha:

29/09/2019

9:30

Precio:

5 - 7 €

Lugar:
Organizador:

AFAMA Pollença

Ubicación:

Art.1.  Organització –  AFAMA Pollença “Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer” organitzen en col·laboració amb l’Ajuntament de Pollença i Club d’atletisme Pollença una CURSA, Nordic Walking i caminada per l’Alzheimer a Pollença el proper diumenge 29 de setembre de 2019 a partir de les 9:30 h.

Art.2. Tipus de competició – La competició es portarà a terme d’acord amb la normativa de ruta de la Federació Balear d’Atletisme de les Illes Balears per la temporada 2018/2019.

Art.3. Recorregut – El recorregut es realitzarà per Pollença amb sortida i arribada davant el Claustre del Convent de Pollença amb una distancia de 7.000 metres per la CURSA  i Nòrdic Walking, una caminada de 3.300 metres  i distancies adaptades per les curses escolars.

Art.4. Categories – Les categories seran les següents:

 • Cursa  de 7.000 metres:
  • juvenil masc i fem (1999-2002)
  • veteranes F40 (de 40 a 49 anys)
  • veterans M40 (de 40 a 49 anys)
  • Veteranes F50 ( de 50 a 59 anys)
  • veterans M50 (de 50 a 59 anys)
  • veteranes F60 ( de 60 endavat)
  • veterans M60 (de 60 endavant)
  • sènior  masc i fem (de 18 a 39 anys)
 • Caminada de 3.300 metres.
  • Absoluta masculí
  • Absoluta femení
 • Nordic Walking de 7.000 metres:
  • Absoluta masculí
  • Absoluta femení

* Curses escolar, hi haurà medalla per a tots els participants.

Art. 5. Classificacions – S’estableixen les classificacions per les categories que determinen els guanyadors de cada categoria per ordre d’arribada a meta.

Art. 6. Horari – L’hora d’inici de les curses serà les 9:30 hores, on primer es donarà sortida a les curses de les categories menors i per finalitzar la cursa de la categoria absoluta.

Art. 7. – Entrega de dorsals – La entrega de dorsals es realitzarà el mateix dia de la prova en el lloc habilitat al costat de la línia de sortida, una hora abans de la cursa fins  15 minuts abans del inici de les proves.

Art.8. Inscripcions – Les inscripcions a la prova es tenen que realitzar abans de dia 28 de setembre a les 22:00 hores, a la pàgina web www.elitechip.net o el mateix dia al lloc habilitat. El preu d’inscripció es de 5€ (+ 2€ de lloguer de chip) per a tots els participants.

Les curses escolars son gratuïtes.

Art. 9. – Trofeus i obsequis – Hi haurà trofeu* per els tres primers participants de cada categoria al finalitzar totes les curses.

*Elaborat pels usuaris del Centre d’AFAMA.

Art.10. – Seguretat – La seguretat de la prova estarà coberta per les autoritats competents (policia local, Protecció civil, creu Roja,…). El corredor per part seva reconeix el seu bon estat de salut i estar en les condicions suficients per acabar la cursa.

Art. 11. – Control – El control de la prova es realitzarà amb el sistema de chips ChampionChip, el chip es portarà a la sabata o el turmell per el bon funcionament del cronometratge. L’atleta que no porti chip o no el porti en el lloc  corresponent no sortirà en les classificacions.

Art.12. – Acceptació del reglament –  El simple fet de realitzar la inscripció a la prova implica la total acceptació de la present normativa, com altres disposicions que per qualsevol causa pugui determinar l’organització.

L’organització de la prova no es fa responsable de les situacions o actuacions que puguin sorgir fora de la competició o de les quals no sigui responsable directe.

Art. 13. – Reclamacions – Qualsevol reclamació ha d’anar dirigida al jutge àrbitre de la prova per escrit, en els 30 minuts següents  a la publicació dels resultats oficials i acompanyada per un pagament de 100 € per la seva acceptació. En el cas que la reclamació fos aprovada es tornarà l’import d’aquesta reclamació.