XI Cursa Malalts de Turmell 2019

Fecha:

31/08/2019

19:00

Precio:

6 €

Lugar:
Organizador:

MALALTS DE TURMELL

Ubicación:

Reglament de la “XI CURSA MALALTS DE TURMELL (11’6 km)” ,de la“VI CURSA NW MALALTS DE TURMELL (6’6 km)” i de la “III RUNNING ESTA DE MODA 6’6 km)”

-La cursa es celebrarà el dia 31 d’Agost de 2019 a les 19:00 hores, amb un circuit aproximat de 11’6 km. per la cursa atlètica llarga i de 6’6 km. per la cursa curta i per la cursa de Nordic Walking, amb sortida i arribada a la plaça de l’Església.

-A les 20:30 es procedirà a l’entrega de trofeus.

-El tipus de circuit és mixt i hi ha trams d’asfalt, camada, terra…

-Hi haurà punts d’avituallament cada 3 km. ,aproximadament, i refresc per a tots els participants en acabar la cursa, així com sorteig de regals.

-El cronometratge de la cursa anirà a càrrec de “elitechip”.

-L’edat mínima per participar és de 16 anys.

-Tindran trofeu els tres primers classificats de cada categoria (general masculina i femenina, i local masculina i femenina) i un obsequi per els participants.

-Les inscripcions es poden dur a terme a través de la pàgina “www.elitechip.net”.

El preu de la cursa és de 4€ + 2€ (lloguer de xip) per els 300 primers inscrits i fins el 23-08-19, per la resta de participants el preu serà de 8€ + 2€ (lloguer de xip).

-Recollida de dorsals per totes les curses: El mateix dia de la cursa, de les 17 hores a les 18:30 hores a la sortida (plaça de l’església).

-L’organització no es fa responsable dels danys morals, materials i físics que puguin sofrir els participants abans o després de la cursa. No obstant això, hi haurà un servei d’ambulància durant la prova. I es contarà amb les assegurances obligatòries per aquests tipus d’actes.

-La inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament.