XI Cursa Sant VIctorià – Campanet 2021

Fecha:

03/07/2021

9:30

Precio:

7 - 9 €

Lugar:
Organizador:

Activa´t Campanet

Ubicación:

XI CURSA SANT VICTORIÀ 2021 – CAMPANET

Entitats organitzadores:

Ajuntament de Campanet – Activa’t Campanet

Sortida i arribada:
Cursa: Plaça Major de Campanet, a les 9:30 hores de dissabte 3 de juliol de 2021.
Marxa a peu: Plaça Major de Campanet, a les 8:30 hores de dissabte 3 de juliol de 2021 sense restricció de transit.

La sortida de la cursa es donarà amb puntualitat per tal d’evitar més calor de la necessària. Es prega a les persones participants màxima puntualitat i agilitat en el tràmit de recollida de dorsal.
Els participants tant de la cursa com de la marxa a peu mai no podran sobrepassar l’hora i mitja després de la sortida.

Preu:
La inscripció serà de 7€ per als participants no residents a Campanet i de 4€ per als residents a través de la plataforma Elitechip. El lloguer del chip serà de 2€. La Marxa a Peu es realitza sense xip.

Inscripcions:
Al web d’Elitechip fins el divendres 2 de juliol de 2021 a les 22 h.
Els residents a Campanet, han de passar a cercar el codi que ho certifica a l’Ajuntament de Campanet i introduir-lo a l’hora de la inscripció via web.

Edat mínima:
18 anys complits el dia de la cursa. Els menors que hi vulguin participar hauran de presentar una autorització signada pels pares o tutors, que s’haurà d’entregar a la recollida del dorsal. Es recomana a tots els esportistes haver passat una prova prèvia d’aptitud física.

Recorregut:
Distància de 8.200 metres (amb un desnivell acumulat de 120 metres) per carrers i carreteres de Campanet, amb regulació del trànsit per part de la Policia Local de Campanet.

Recollida de dorsals:
Al mateix lloc de sortida (Plaça Major), de les 7.45 a les 9.00 hores.

Avituallament:
Un avituallament d’aigua al Km 5 durant el recorregut i avituallament d’aigua i sòlid a l’arribada. Es prega als participants, una vegada s’hagin hidratat i/o consumit alguna fruita, que dipositin les restes a dins de les papereres habilitades.

Categories:
Cursa: Absoluta masculina i femenina i local masculina i femenina.
Marxa a peu: no competitiva.

Curses infantils
Les curses infantils es realitzaran una vegada acabada la cursa:
? Categoria 1 (any 2017 o posterior): 250 m.
? Categoria 2 (de l’any 2012 al 2016 ambdós inclosos): 500 m.
? Categoria 3 (de l’any 2008 al 2011 ambdós inclosos): 500 m.
? Categoria 4 (anys 2006 i 2007): 750 m.

En el cas de què en alguna categoria hi hagués pocs participants, l’organització es reserva el dret d’agrupar-les. Les inscripcions es faran a la mateixa plaça Major el dia de la carrera.

Obsequis:
Camisetes tècnica pels 150 primers participants.
Al finalitzar la cursa hi haurà sorteig d’obsequis a més d’una estància per a dues persones d’una nit a l’Hotel Rural Monnaber Nou de Campanet.
En el cas de que s’aconseguís baixar el rècord de la cursa (masculí i/o femení), s’obtindria el premi de 200€ (hi ha acumulats els 100€ de la darrera edició que no s’aconseguí baixar). El rècord masculí el té Toni Mercadal Roldán l’any 2018 i és de 26’14’’ i el femení el té Marga Fullana i és de 33’17’’ també de l’any 2018.

Control de carrera:
Hi haurà jutges de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears que seran els encarregat de vetllar perquè tot es desenvolupi dins la normativa, també hi haurà voluntaris i voluntàries de l’organització i la Policia Local. La cursa serà cronometrada per l’empresa Elitechip, tancant-se el control d’arribada una hora i mitja després d’haver donat la sortida.

Assegurança de carrera:
Les persones participants estaran cobertes per una assegurança d’accidents i una assegurança de responsabilitat civil de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, per a qualsevol incident que es produeixi durant la prova i mai no provocat per patiment o malaltia latent, imprudència, negligència o d’anys produïts en els desplaçaments al lloc de la carrera o d’aquesta al domicili del participant.

Servei mèdic i d’assistència:
Hi haurà dues ambulàncies amb personal sanitari durant el transcurs de la cursa. Una SVA medicalitzada i una SVB.

Seguretat de la Carrera:
La Policia Local de Campanet i l’organització seran els encarregats de vetllar per la seguretat dels participants, els quals hauran de seguir en tot moment les seves indicacions pel correcte desenvolupament de la mateixa.

Condicions Generals:
La cursa es podrà suspendre, per inclemències del temps i/o força major si així ho determina l’organització.
El desconeixement del reglament no n’eximeix el compliment.
El fet d’inscriure’s implica que el signant renuncia a tots els drets i prestacions contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta competició; a més suposa l’acceptació d’aquest reglament i les determinacions resoltes per l’organització.

Normativa COVID-19
És important seguir les indicacions de l’organització per tal de complir la normativa COVID-19 vigent el dia de la cursa. En aquests moments, pendent de l’evolució de la pandèmia, és obligatori dur mascareta abans i després de la cursa, fer-se net les mans constantment (hi haurà diferents punts de gel hidroalcohòlic), evitar aglomeracions a la recollida de dorsals, a meta i a l’avituallament postmeta.