XII Cursa Malalts de Turmell 2021

Fecha:

28/08/2021

19:00

Precio:

6 - 12 €

Lugar:
Organizador:

Malalts de Turmell

Ubicación:

VIDEO DE LA PROVA

 

Reglament de la “XII CURSA MALALTS DE TURMELL (11’6 km)” i de la“VII CURSA NW MALALTS DE TURMELL (6’6 km)”

 

-La cursa es celebrarà el dia 28 d’Agost, amb un circuit aproximat de 11’6 km. per la cursa atlètica llarga i de 6’6 km. per la cursa de Nordic Walking, amb sortida i arribada a la plaça de l’Església.
-La sortida serà a les 19:00 hores, primer sortirà la cursa atlètica i després el nordic walking.
-L’hora màxima d’arribada es a les 20:25 i les 20:30 es procedirà a l’entrega de trofeus.
-Tindran trofeu els tres primers classificats de cada categoria (general masculina i femenina, i local masculina i femenina) i un obsequi per els participants.
-El tipus de circuit és mixt i hi ha trams d’asfalt, camada i terra. Es d’una distancia aproximada de 11,6 km. I està compost per dues parts diferents:

1ª part del circuit de la cursa (aprox. 5 kms.).
Plaça nova, carrer església, carrer abeurador, carrer des pou, plaça ajuntament, carrer major, carrer rector pascual, carrer nou, carrerillo, carrer basílica de son peretó, carrer mossèn galmés, carrer lepanto, carretera de calicant, camí de sa blanquera, finca, horts de jadú (AVITUALLAMENT), carretera de calicant, carrer jaume llinàs, carrer des moleter, torrent, sortida de cas taberner, carrer rei sanç de mallorca, carrer major (AVITUALLAMENT), plaça nova.

2ª part del circuit de la cursa i circuit de la cursa de nordic walking (aprox. 6’6 kms).
Carrer església, finca, camí des purgatori, finca, camí de son vives, cas minero, camí de can potxolo, pas inferior de carretera son servera (AVITUALLAMENT), camí de sa tafona, via de serveis (AVITUALLAMENT), camí de sa tafona fins a cristaleria San lorenzo, carretera de son carrió, carrer pardines, carrer gabriel carrió, carrer major, plaça nova.
-Hi haurà punts d’avituallament cada 3 km. ,aproximadament.
-El control i cronometratge de la cursa anirà a càrrec de “elitechip” i els jutges de la Federació Balear d’Atletisme.
-L’edat mínima per participar és de 16 anys.
-Seran automàticament desqualificats de la prova tots els atletes que no portin el dorsal, no realitzin el recorregut complet i no atenguin les instruccions del personal de l’organització.
-Les inscripcions només es poden dur a terme a través de la pàgina “www.elitechip.net” fins el dia 27/08/2021.
-El preu de la cursa és de 4€ + 2€ (lloguer de xip) per els 300 primers inscrits i fins el 23-08-21, per la resta de participants el preu serà de 10€ + 3€ (lloguer de xip). El atletes no federats a la federació d’atletisme hauran de pagar un 1€ addicional per la llicència d’un dia.
-Tots els participants inscrits estaran coberts per l’assegurança de la Federació Balear d’Atletisme.
-Recollida de dorsals per totes les curses: El mateix dia de la cursa, de les 17 hores a les 18:30 hores a la sortida (plaça de l’església). Es repartiran a diferents taules, respectant sempre les mesures de distanciament.
-No hi haurà servei de guardaroba ni dutxes.
-Hi haurà servei d’ambulància.
-La seguretat de la cursa estarà supervisada per la Policia Local de Sant LLorenç des Cardassar.
-Se aplicaran totes les normes COVID-19 que estiguin vigents el día de la cursa.
-L’organització no es fa responsable dels danys morals, materials i físics que puguin sofrir els participants abans o després de la cursa ni dels objectes perduts i/o sostrets.
-Tots els participants, quan s’inscriuen , certifiquen que es troben físicament bé i sense problemes de salut per poder realitzar aquesta prova.
-L’organització podrà utilitzar imatges dels participants durant la prova, incloent els moments previs i posteriors.
-El desconeixement del reglament no n’eximeix el compliment.
-El fet d’inscriure’s implica que el participant renuncia a tots els drets i prestacions contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta competició; a mes suposa l’acceptació d’aquest reglament i les determinacions resoltes per l’organització.