XL Cursa Popular Sant Feliu Llubí 2021

Fecha:

24/07/2021

19:00

Precio:

3 €

Lugar:
Organizador:

Ajuntament de Llubí

Ubicación:

1.-L’àrea d’esports de l’Ajuntament de Llubí, organitza el 24 de juliol la “XL Cursa Popular Sant Feliu 2021 – 10è. Memorial Miquel Vidal” amb un recorregut de 5.500m dins el casc urbà del municipi de Llubí. La sortida de la prova té lloc a la Plaça de l’Esglèsia i finalitza en el mateix lloc.

2.- Poden participar-hi totes les persones que ho desitgin, depenent dels límits d’edat que s’estipulin a les categories. L’organització podrà exigir, en qualsevol moment, justificant de la data de naixement als atletes participants.

3.- El control tècnic correrà a càrrec dels jutges de la Federació Balear d’Atletisme. Els participants tenen l’obligació de complir les normes establertes per l’organització.

4.- Les categories són les següents:

 

5.- L’organització no es fa responsable dels danys morals o materials dels participants, abans, durant i després de la prova. La cursa està inclosa dins l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’Ajuntament de Llubí. L’organització posa al servei dels corredors el servei sanitari (ambulància).

6.- El circuit estarà tallat al trànsit i en tot moment estarà vigilat per la policia local, els voluntaris de protecció de civil i els organitzadors de la prova.

7.-Els premis son els que venen detallats a la taula de categories i horaris de l’apartat 4.

8.-Tots els interessats només es poden inscriure a través de (www.sportmaniacsbaleares.com) fins el dia 23 de juliol a les 22’00 h. Fins a la categoria juvenil la inscripció es gratuita i a partir dels 18 anys la quota a pagar es de 3 €. Per evitar aglomeracions la recollida de dorsals serà el dia 23 de juliol de 10’00 a 13’00h i de 17’00 a 20’00 h a l’Ajuntament. També es podran recollir el mateix dia de la prova fins mitja hora abans de l’inici de la cursa.

9.- Tots els corredors en inscriure’s a la prova, accepten el reglament, en cas de dubte prevaldrà el criteri de l’organització.

10.- Hi haurà un zona d’avituallament a la zona de meta, el qual estarà proveït de refrescs i fruites per a tots els participants.

11.- Cada participant s’ha de fer responsable del seu estat físic per tal que li garanteixi participar a la prova amb salvaguarda de qualsevol risc per a la pròpia salut.

12.-Tots els participants autoritzen a l’organització de la Cursa Popular que la seva imatge pugui aperèixer en fotografies corresponents a l’activitat amb la possibilitat de ser publicades en premsa, revistes, internet, etc.

ITINERARI

Cada volta completa a l’itinerari és aproximadament de 1.100 metres.

PREMIS

* Camisetes per a tots els participants fins a exhaurir les existències. Camisetes donades per l’empresa CONSERVES ROSSELLÓ.

* La família Perelló-Contesti dóna un premí especial per la categoria Sènior a l’atleta que guanyi la cursa dos anys consecutius o tres alterns, a partir de 1992.

* Premi especial de 900€ pel primer classificat de la categoria absoluta masculina que superi la marca de Guillem Duran 15’ 14” guanyador de l’any 2011. Premi donat per ANDREU PERELLÓ TREBALLS EN FUSTA. Aquest premi és acumulable, per l’any vinent, si no s’aconsegueix superar la marca.

* Premi especial de 600€ per la primera classificada de la categoria absoluta femenina que superi la marca de Mavi Garcia de 17’ 55” guanyadora de l’any 2016. Premi donat per PEP PERELLÓ CONSTRUCCIONS. Aquest premi és acumulable, per l’any vinent, si no s’aconsegueix superar la marca.

*Premi per la 40ena edició de 500€ per el 1er classificat/da de la categoria absoluta masculi/femeni que superin les marques esmentades anteriorment, donat per ANDREU PERELLÓ TREBALLS EN FUSTA.